Still 2 weeks to go of an Abroad Traineeship

Standard

-UK/USA- With still 2 week to go I finished now my 7th week of an Abroad Traineeship. It is really fun here ūüôā

Saturday: Been cycling for a bit. Trying out my new GoPro Hero3 Black camera. When I come home again I will put a movie on my weblog of the gopro footage.

Hike Camera

Sunday: Chatting at skype with some far family from America. They were in the Netherlands that moment. Didn’t see them ¬†for over 10 years. Further I watched a few movies.

Monday: Been helping to cut some conifers down. Those had to go because they were to big. I cleaned everyting that day.Hike Camera Hike Camera

Tuesday: Laying turf that day. Started at a part that was already leveled. Raking the soil a bit loose so the root can easily find a way in to the soil and then laying the turf. Later we removed some turf from an other lawn to put there later some new on.

PANO_20130618123004_213

PANO_20130618145527_410

Wednesday: Did go to a garden in London. Been hedge trimming, weeding and jet washing cause the pavement was really dirty. So we jetwashed to get it clean. It took a long time because if you were to far away then the jet washer didn’t make it clean.

IMG-20130619-WA0001Hike CameraHike CameraHike Camera

Thursday: In London again. Finished the garden of yesterday. Planted some plants in pots and did let the front garden look nice again. Later in other gardens in London I did some mowing, hedge trimming, weeding, edge cutting and some more.

PANO_20130620114424_112PANO_20130620112105_803Hike Camera

Friday: I planted some plants. Some plants we’re dead so they had to be replaced. Later planted also some plants in Jeroens garden. A lot of unused plants we’e on the yard and Jeroen didn’t want to have to water them again and again. So we planted them in Jeroen’s garden. In the evening I had a fast dinner and then did go to the train to Birminghim to spend my birthday there with my cousin.

IMG-20130621-WA00011371809886627Hike Camera

 

Saturday: It was a late night we talked a lot so we didn’t sleep that much. In the afternoon we did go to a chinese restaurant ming moon. For just 7 pounds all you can eat. And from 6 we did go karting at a really nice track. We did go karting for about more than a hour and it was really fun and cheap :-). Back home we also tried to watch a film but we fell a sleep while watching. So tired of the karting.

1371907648506IMG-20130623-WA0002

Sunday: РMy Birthday Р Waking up late ate a bit of cake/chocelate cake to celebrate my birthday. And then on my way back to Milford.

IMG-20130623-WA0003

So that was my week and my birthday, I am 18 now.

-NL-¬†Met nog 2 week te gaan heb ik al 7 weken achter de rug. Het is echt leuk hier ūüôā

Zaterdag: Ben een beetje aan fietsen geweest. Mijn nieuwe camera GoPro Hero3 Black uitproberen. Wanneer ik thuis kom dan maak ik er een filmpje van en zet het op mijn blog.

Zondag: Gechat op skype met enkele verre familie uit Amerika. Ze waren in Nederland op dat moment. Heb hun in meer dan 10 jaar niet gezien. Verder zag ik een paar films.

Maandag: Coniferen weggehaald. Die moesten weg omdat we ze te groot waren. Ik heb alles opgeruimd die dag.

Dinsdag:¬†Graszoden gelegd. Begonnen in een deel dat al was ge√ęgaliseerd. De bodem een beetje los geharkt zodat de wortels makkelijkere een manier vinden om in bodem te komen en vervolgens de grasmat. Later hebben we een ander gazon het gras eruit gehaald om er later weer een nieuwe in te kunnen leggen.

Woensdag: Ging ik naar een tuin in Londen. Hagen snoeien, wieden en hoge druk spuiten want de bestrating was echt vuil. Dus het was moeilijk om het schoon te maken. Het duurde lang want als je te ver af was dan waste je het vuil er niet af.

Donderdag: Weer in Londen. De tuin van gisteren afgemaakt. Sommige planten in de pot geplant en de voortuin er weer mooi uit laten zien. Later in andere tuinen in Londen ben ik aan het maaien geweest, hagen gesnoeid, wieden, randen knippen en meer.

Vrijdag: Ik heb wat planten geplant. Sommige planten waren dood, dus ze moesten worden vervangen. Later ook wat planten in Jeroens tuin geplant. Veel ongebruikte planten stonden op de werf. Jeroen wilde ze niet telkens water geven. Daarom hebben we hen in Jeroens tuin geplant. Ik heb me ‘s avonds snel klaargemaakt en vervolgens ging ik naar de trein naar Birminghim om er mijn verjaardag met mijn neef te vieren.

Zaterdag: Het was een late nacht, veel gepraat, dus niet veel geslapen. Op de middag gaan we naar een Chinees restaurant Ming Moon gegaan. Voor slechts 7 pond All you can eat. En vanaf 6u gingen we karten op een echt mooie baan. We gingen karten voor meer dan een uur en het was echt leuk en goedkoop:-). Weer thuis hebben geprobeerd om naar  een film te kijken maar we vielen in slaap terwijl we keken. Zo moe van het Karten.

Zondag: – Mijn verjaardag –¬†Laat wakker, aten een beetje taart/chocolade cake om mijn verjaardag te vieren. En toen op weg terug naar Milford.

Dus dat was mijn week en mijn verjaardag, ben nu 18.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *