Speed skating season has began….

Standard

UK/USA– After 2 workouts I had my first speed skating time trial of this season. I had no preperation at all, but I had a PR(personal record). I skated the 500m and the 1000m. On the 500m I had only 1 hundred of a second above my PR and a really bad start. On the 1000m I was the only one with a PR. I had a PR of almost 2 seconds and one mistake. Now, I have to update the time’s on my biography page.

I also cleaned the trainingspace in our house. This is a room we made to have the oppurtunity to do workouts inside at home. There are 2 fitniss balls, 12 different weights, a home made speed skating shelf, rowing machine, tacx, speed skating stuff, a sauna and more… Now it’s ready to do workout’s there. And for I forget, there is also a television.

-NL- Na 2 trainingen het ik mijn eerste wedstrijd van dit seizoen. Ik had geen voorbereiding gehad, maar ik reed wel een PR. Ik heb de 500m en de 1000m geschaatst. Op de 500m had ik net een honderste boven mijn PR en een slechte start. Op de 1000m was ik de enige met een PR. Ik had een PR van bijna 2 seconden en een misslag. Nu moet ik mijn tijden op de ”biography’ pagina maar bijwerken.

Laatst heb ik ons ‘krachthonk’ opgeruimd. Dit is een kamer waar we de mogelijkheid hebben om bepaalde trainingen binnenshuis te doen. Er zijn nu 2 fitniss ballen, 12 verschillende gewichtjes, een zelfgemaakte schaatsplank, roeimachine, tacx, schaatsspullen, een sauna en meer…. Nu is de kamer klaar om te in te gaan trainen. Oja, er is ook nog een televisie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *