Finnishing the last things at Garden Valley, China

Standard

– scrol naar beneden voor Nederlandse tekst –
-UK/USA-

Done lots of stuff today, but started with an early walk. A half hour earlier then before. Also Korrie, the teacher, did also come with us. This time we walked further where we stopped yesterday. We walked up to the top. There we had a nice view. I also gave tips for the others about photographing.

After breakfast we started with gathering together in a room. First an introduction what to do today and then Cherry had a surprise for us, because he was so happy. We could visit the tea factory close to the resort. Someone there told us about how they made tea. The factory is working from March till end of April. Then they produce about 2tons of tea per day.

Then back at the hotel we did go further with our ideas. Michelle had made a nice template for the presentation. Over the rest of the day we worked on the information for the presenation and at the end of the day we had the presenation ready. We have also been filmed by a local TV station when we were busy with the preparations for the presentations.

After dinner we had the first try out presentation. The basics were okay, but some things needed to be done before tomorrow to get a good presentation. So, we needed to give away our room card and could get it back when the presentation was compete and good. After adding Chinese translations, and the presenters practiced a lot the presentation was finished it was really late and we finally went to bed.

You can follow my further posts. Just by subscribe in the sidebar by filling in your e-mail at ‘subscribe to blog by e-mail’ and click on subscribe. You will receive an e-mail where you have to accept the subscribing.

————————————————————————————————————————
-NL-

Veel dingen gedaan vandaag, maar we begonnen de dag met een vroege wandeling. Een half uur minder dan voorheen. Korrie, de lerares, gin gook mee. We liepen verder waar we gister gestopt waren. We liepen naar de top. Daar hadden we een mooi uitzicht.  Ik ga de anderen nog tips over het fotograferen.

Na het ontbijt zijn we begonnen met het verzamelen in een kamer. Eerst kregen we een inleiding over wat we gaan doen vandaag en toen had Cherry een verrassing voor ons, want hij was zo blij met ons. We konden de theefabriek bezoeken die dicht bij het resort lag. Er was iemand die vertelde ons hoe ze de thee maakten. De fabriek is open van Maart tot eind April. Dan produceren ze ongeveer 2 ton thee per dag.

Terug naar het hotel waar we verder gingen met onze ideeën. Michelle had een mooie sjabloon voor de presentatie gemaakt. De rest van de dag hebben we gewerkt aan de informatie voor de presentatie en aan het eind van de dag hadden we de presentatie klaar. We zijn ook gefilmd door een lokaal TV station toen we bezig waren met de voorbereidingen van onze presentatie.

Na het diner hadden we de eerst try-out van onze presentatie. De basis was goed maar sommige dingen moesten nog worden gedaan voordat we een goede presentatie kregen. Dus we moesten onze kamersleutel inleveren en die kregen we terug wanneer de presentatie compleet en goed was. Na het toevoegen van de Chinese vertalingen, en het oefenen van de presentatie was het al heel laat toen we klaar waren en konden we eindelijk op bed.

U kunt mijn verdere berichten volgen. Gewoon door te schrijven in de zijbalk door het invullen van uw e-mail op ‘Aanmelden Blog via e-mail’ en klik op aanmelden. U ontvangt een e-mail waarin je de abonnement te accepteren.

 

(Photo by Michelle Lee, a photo/videographer from the local tv of Liyang)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *