Start Project at GardenValley

Standard

– scrol naar beneden voor Nederlandse tekst –
-UK/USA-

Waking up after a good night sleep. Good morning China. First a bit of water and then to the restaurant for breakfast. Nice breakfast, and really fast filled up. After breakfast we came together at a meeting room. We started with a presentation with a bit information about China and then Information about the Resort. It is a really big one and they already are on a good path for ecological tourism. Lunch and ghen we got our first introduction {opdracht]. We had to write up our ideas directly we thought off. Then the teachers and exetutive manager took those papers where we had written on the ideas and choose from the ideas the groups. The groups we’re made and a team leader had be chosen. Then we did go to separate rooms with post it papers and started to meet all the team members, get to know their skills and names. With the post it papers we wrote up every idea we could think of at that moment and then collect the ideas. We did go later back to the meeting room again and collected ideas. Now the translater could translate the ideas. Dinner and then a small sit together with only the dutch students and the teacher. Reviewed the day. Then off to the Karaoke room, and had much fun. After a long search and trying buttons we found English songs and song along. Then it was time to bed because going to be early tomorrow.

After a search in books at the room I found the website. It’s called http://www.nanshangarden.com.cn/, I had searched before for a website, but couldn’t find it because I searched at Garden Valley.’

You can follow my further posts. Just by subscribe in the sidebar by filling in your e-mail at ‘subscribe to blog by e-mail’ and click on subscribe. You will receive an e-mail where you have to accept the subscribing.

————————————————————————————————————————
-NL-

Wakker geworden na een goede nachtrust. Goedemorgen China. Eerst een beetje water gedronken en vervolgens naar het restaurant voor het ontbijt. Lekker ontbijt, en ik was al heel snel vol. Na het ontbijt kwamen we bij elkaar in een vergaderzaal. We begonnen met een presentatie met een beetje informatie over China en vervolgens informatie over het Resort. Het is echt een grote en ze zijn al op de goede weg voor ecologisch toerisme. Lunch en toen kregen we onze eerste opdracht. We moesten onze ideeën direct opschrijven die we in gedachten hadden. Daarna namen de leraren en leidinggevende manager die papieren mee waar we op hadden geschreven en vormden van die ideeën de groepen. De groepen werden gemaakt en een teamleider werd gekozen. Toen gingen we naar aparte kamers met de post-it papiertjes en ontmoeten daar de teamleden, kregen te horen over hun vaardigheden en hun namen. Op de post-it blaadjes schreven we elk idee op wat we konden bedenken op dat moment en verzamelden die. We gingen later terug naar de zaal en verzamelden  alle ideeën. De tolk kon de ideeën nu vertalen. Diner en daarna even alleen zitten met alleen de Nederlandse studenten en de docent. De dag doorgenomen. Vervolgens op naar de Karaoke kamer, en we hadden veel plezier. Na lang zoeken en diverse knoppen uitproberen vonden we Engels liedjes en zongen mee. Daarna was het tijd om naar bed, want morgen is het weer vroeg op..

Na een zoektocht in de boeken op de kamer vond ik de website. Het heet http://www.nanshangarden.com.cn/ , ik had eerder al gezocht naar een website, maar kon het niet vinden, omdat ik zocht naar Garden Valley.

U kunt mijn verdere berichten volgen. Gewoon door te schrijven in de zijbalk door het invullen van uw e-mail op ‘Aanmelden Blog via e-mail’ en klik op aanmelden. U ontvangt een e-mail waarin je de abonnement te accepteren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *