Going to China!

Standard

 – scrol naar beneden voor Nederlandse tekst –

-UK/USA-

Saturday to China. A long journey in a plane. I can’t wait! And off course you can follow me on my website about what we do there!

Last time i have also done a interview at the local radio. I got an invite a week before the interview if I could come to the studio to tell about the journey and project in China.

You can follow my further posts. Just by subscribe in the sidebar by filling in your e-mail at ‘subscribe to blog by e-mail’ and click on subscribe. You will receive an e-mail where you have to accept the subscribing.


-NL-

Zaterdag is het dan zover. Naar China. In het vliegtuig ernaartoe. Ik heb er al veel zin in. En natuurlijk houd ik alles bij op mijn website en kunnen jullie ons ook volgen via liyangleeuwardenstudenten.nl

Laatst heb ik een intervieuw gedaan bij RTV-NOF. Ik had een uitnodiging gekregen deze week voor een interview over Mijn reis naar China door de radio RTVNOF. Hieronder kun je het interview luisteren:

Daarnaast stond er deze week een stukje in de krant over mij en de reis naar China. De KollumerCourant en de Nieuwe Dockumer Courant. Je kan het stukje lezen op de foto bovenaan de tekst. Hieronder een link van de radio:

http://www.rtvnof.nl/jongeren-naar-china-en-oorlogsverhalen-in-de-weekend-nieuwsshow/

En natuurlijk zal ik van alles filmen en foto’s maken.

 Je kan mij volgen door een e-mail te krijgen van mijn nieuwste posts. Vul gewoon jouw e-mail adres in in de zijbalk onder ‘subscribe to blog by e-mail’ en klik op subscribe/volgen. Je krijgt dan een e-mail waarin je het abonnement moet accepteren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *