Net op tijd geremd!

Standard
Jemig! kom je uit thialf, ben je net aan het invoegen vliegt er een auto voorbij. Dwars over de rijbaan de vluchtstrook op. Die werd afgesneden en slipte net voor mij langs, gelukkig was het nat want anders kon die wel over de kop slaan. Kon nog net op tijd remmen. Ben direct naar de vluchtstrook gegaan en toen is mijn moeder met die bestuurder gaan praten. Die bestuurder stond tegen de rijrichting in op de vluchtstrook, dus moest er politie bij komen om haar er weg te halen. Blij dat ik op tijd kon remmen, zie je maar weer dat je altijd goed moet uitkijken en niet zomaar moet invoegen. Diegene die die bestuurder afsneed is doorgereden.

2 thoughts on “Net op tijd geremd!

  1. Esma

    Superbedankt dat je geremd hebt…en fijn dat jullie gestopt zijn, het was een vreemd ongeval, maar gelukkig hebben we het er allemaal levend en zonder brokken vanaf gebracht. En lang leve een slipcursus en winterbanden! Hartelijke groet, de bestuurster, Esma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *